Dobro došli na online kutak nastao iz želje da na jednom mestu bude zabeleženo sve ono u čemu uživam! Moje ime je Milica Milosavljević, po obrazovanju sam novinar. Ljubav prema čitanju i pisanju presudila je da upišem Fakultet političkih nauka, smer novinarstvo i komunikologija. Odrasla sam u malom gradu na obali Dunava, a trenutno živim i radim u Beogradu. Privrženost pozorištu datira još iz dana kada sam kao osnovac pohađala časove glume i pred članovima porodice danima izvodila Sterijinu “Pokondirenu tikvu” u sopstvenoj režiji. Uživam u dobroj kafi, svim vrstama čokolade i ritmu kubanske salse. Volim domaću glumačku scenu, kišu i sneg uz pratnju jazz-a, duge šetnje pored Dunava.

Blog je nastao sa idejom da obuhvatati sve aspekte mog interesovanja: od pozorišta, muzeja, knjiga, filmova, serija i fotografije do priča o ljudima koji su svojim radom i trudom stvorili nešto posebno, drugačije.

Ukoliko imate bilo kakva pitanje možete mi pisati na finvala@gmail.com . Takođe, vrlo često me možete naći na instagram i facebook stranici. Ako želite da saznate kako je Finvala nastala i dobila ime, pročitajte legendu o Finvali.